Ny Nettside!

Jeg fikk så mange fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Det er virkelig slikt som fyller hjertet til randen. 

Jeg har bestandig vært ekstremt privat som person, så det å dele veldig personlige erfaringer kan være ganske skummelt. Men når jeg da får høre at det treffer andre rett i hjertet og at de stoppet opp og tenkte gjennom eget liv, da vet jeg at det er rett å gjøre. Jeg vet at alle forandringer jeg selv har gjort de siste ti årene er på skuldrene av noen andres erfaringer. Noen som har turt å være sårbar og dele av det de selv har lært.

Det er (livs)viktig at vi gir oss selv muligheten til å stoppe opp, være stille med oss selv og lytte til det som er inni oss. Stillhet er vanskelig å få til i dag. Vi fôrer oss selv med enorme mengder data non-stop i våken tilstand. Derfor krever det en innsats i dag å være stille og lytte til seg selv. 

Noen ganger kan det som kommer innenifra være noe vi ikke vil høre, men da er det desto viktigere å lytte. 

 

Jeg har de siste årene brukt mye tid på matkurs og formidling av det jeg mener er sunn mat.

Jeg har ikke forandret mening, det er fortsatt supersunt å drikke smoothier pakket full av grønnsaker (altså ingen unnskyldninger til å la være) 😉

 

Men det har vokst frem et behov for å snakke om mer og på en litt annen måte

Det amerikanske valget i november slo meg rett ut.

Eller mer rett; vekket meg opp.

Jeg har bestandig vært feminist. På min hals. Vi har alle våre ting. For noen er miljøet en kampsak, for andre er det rettigheter for dyr. For meg har feminismen alltid vært kjernen. Det er mitt utgangspunkt for alt jeg gjør og tenker.

I slutten av tenårene og over i tjueårene kjente jeg at det var slitsomt å snakke om ting folk rundt meg ikke brydde seg om. 

Derfor skjøv jeg det bort. 

Gjemte det og glemte det. 

Samtidig som jeg glemte meg selv.

Men det som er mer slitsomt enn å ikke følge strømmen, er å ikke være seg selv. Det skjer ikke over natta. Sakte, men sikkert blir du mindre hyggelig, mer grinete og mer misfornøyd med både deg selv og verden for øvrig.

Men de siste ti årene har masse skjedd i livet mitt. Det er rett og slett veldig spennende å bli voksen og komme tilbake til seg selv. 

Selvutvikling er som å skrelle en løk. Du fjerner et lag bare for å komme til et nytt. Og det er nok arbeid til å holde det gående resten av livet. 

Jeg har fortsatt lyst til å snakke om mat, for det er kjempeviktig. Men jeg vil også snakke om kvinners liv. Om helsa vår og sykluser. Om alt annet jeg mener favnes av feminismen.

 

Hvordan har du det i dag? Her er tre spørsmål som du kan gruble litt på i dag: 

  • Hvor står du hen i ditt eget liv?
  • Hvilken stemme snakker du med?
  • Er det der du vil være eller er det på tide å være litt stille for å lytte til deg selv igjen?

 

Jeg begynte å jobbe med en engelsk plattform før jul. Så var den litt på hold, litt halvveis. Du vet hvordan det er når du ikke helt tør å ta steget helt ut. Men noen ganger må vi bare hoppe i det. 

Planen var egentlig å ha både en norsk og en engelsk plattform. Men det ville blitt for mye for meg. Derfor ryker den norske plattformen nå.

Fordi jeg kan bare gjøre én ting om gangen.

 

Si hei til Feed Your Feminist!

Nettsiden er på plass og mer kommer etter hvert. 

Jeg gleder meg til å starte på denne delen og du er velkommen til å følge med!

Klikk her for å fortelle meg at du vil være med videre.

 

Hilsen 

Kristin :-)

 

 

PS. Du kan fortsatt høre fra meg på norsk via nettbutikken Be Your Best ;-)