Ryddesalg, Smoothier & Festival!

Nå sitter jeg ute i sola på Sørvær og hører på lydprøvene til Sørøyrocken.

 

Min lille hjemplass er stuet full av festivalglade mennesker som har reist langt for å tilbringe noen dager ytterst ute på Finnmarkskysten. 

 

I fire år var jeg daglig leder for Sørøyrocken. Jeg jobbet med å bygge den opp, derfor er det litt rart å være her uten å skulle gjøre noe nytte for meg. Det føles nesten fysisk ubehagelig å ikke skulle være i full aktivitet nå midt oppe i festivalen. 

 

En av grunnene til at jeg sluttet for snart to år siden var at det rett og slett ble for mye. I tillegg til å være daglig leder, og ansvarlig for at alt hang sammen, så hadde jeg overordnet ansvar for all matproduksjonen (vi produserte alt selv). Det vil si at jeg var en av dem som stod på kjøkkenet og produserte opp mat en hel uke før og under selve festivalen.

 

Sett tilbake var det galskap. Men det var ingen som tvang meg til å jobbe dobbelt. Det var helt frivillig og den komplette galskap. 

 

Derfor har jeg møtt meg selv i døra denne helga. Det er altså litt sårt å stå her ute på festivalen og se tilbake. Ikke på en vond måte i forhold til festivalen. Det var en fantastisk reise og jeg er kjempestolt over det Sørøyrocken har fått til etter at jeg gikk ut. 

 

Men sårt i forhold til at jeg enda en gang hadde klarte å påta meg alt for mye på en gang. Et arbeid som tappet meg helt. Hvor jeg fysisk og psykisk kjørte meg rett i kjelleren fire år på rad. Det var den totale mangel på egenomsorg. I fjor var jeg ikke på festiavlen. Da holdt jeg det på avstand, men nå når jeg er her ute så må jeg virkelig kjenne på det og tenke gjennom hvorfor jeg gjorde det og ikke minst hva jeg kan gjøre for å ikke gå inn i det mønsteret på nytt. 

Det er vanskelig og litt kjipt å skulle forholde seg til at jeg presset meg selv så hardt at jeg også begynte å behandle dem rundt meg dårlig... 

 

Så her en noe av erkjennelsen. Jeg er på god vei å gjøre det en gang til. Å legge alt for mye på meg selv og mine forventninger av hva jeg skal gjøre. Det er helt i begynnelsen, men jeg ser jo tydelig tegnene. Det er slik jeg har operert gang på gang.

 

Derfor blir det et skifte. Det blir rydding og ommøblering i hva jeg skal jobbe med fremover.
 

En ting jeg har lært er at før vi kan legge til noe nytt så må det ryddes plass gjennom å ta ut noe gammelt. Vi kjøper jo ikke en ny sofa uten å ta ut den gamle, ikke sant? Men slik er det lett å gjøre med forpliktelser vi påtar oss. Vi lesser på og håper at det kommer til å gå bra.

 

Jeg starter med å rydde og da må det jo bli et ryddesalg. SuperSmoothie kurset mitt er nå mulig å kjøpe til til kr 499,- (normalt kr 899,-) i tillegg er det 2 bonuser som følger med.
 

Du har kanskje vært med på en av smoothie utfordringene mine? Jeg mener fortsatt at smoothier en den beste måten å bli sunnere på. Den enkleste måten å få i seg mer mat som er bra for kroppen. Det har også vært et av mine mest populære kurs som jeg har holdt mange ganger iløpet av de siste på årene. Så hvis du har lyst til å lære mer om både juicing og smoothier, hvordan du skal lage nøttemelk og hvordan du blir en smoothie ekspert så anbefaler jeg deg å benytte deg av tilbudet. Les mer om det HER!

 

NB! Kurset ligger kun 1 uke før det blir tatt ned for godt.

Etter det er det ikke mulig å kjøpe det.

 

I neste uke kommer jeg til å fortelle mer om hva som kommer av forandringer. Jeg håper du har lyst til å følge med😊