Velkommen til min nye blogg!

Johoo!

Tusen takk for at du tok turen hit! Jeg har leeenge lekt med tanken om å starte en blogg, men som alt annet i livet tar det ofte litt lengere tid en planlagt. Høres det kjent ut? Men her er den altså.

Her blir det inspirerende oppskrifter, mine tanker om hva sunn mat og helse egentlig er og informasjon om kurs jeg holder. Noen av temaene som kommer er hvordan du kan kutte ned på sukker, oppskrifter på supersunne (og ikke mint nydelige) rå brownies, hvorfor en grønn smoothie er den perfekte starten på dagen og hvordan en menyplanlegger kan gjøre deg sunnere (og spare deg penger…).

Etter nyttår kommer det også nettbaserte matkurs på denne hjemmesiden. Da kan du ta de kursene du har lyst til når det passer deg best, hjemme i din egen stue. Kursene blir med korte instruksjons videoer og oppskrifter som du kan skrive ut. Du kan stoppe når du vil, spole tilbake hvis du gikk glipp av noe og se dem om igjen så mange ganger du vil. Så hvis det er noe du virkelig kunne tenkt å lære deg om mat så har du nå muligheten til å kome med forslag! Skriv det i kommentarfeltet under så kan det godt være at det plutselig dukker opp et kurs.

For å slippe å gå glipp av alt det spennende som kommer, legg igjen navn og epost adressen din i boksen på høyre siden. Som en takk får du tilsendt menyplanleggeren min som er alfa omega i å skape en sunnere hverdag!

 

Håper å se deg igjen!

Kristin :-)