Grimstad; Fermenteringskurs

Få lykkelig mage gjennom å spise din daglige dose fermentert mat.

Fermentert mat og drikke bidrar til å styrke immunforsvaret ditt og er en viktig del av alle matkulturer rundt om i verden. Det er ekte supermat som du kan lage hjemme på ditt eget kjøkken for en billig penge.

Eksempler på fermentert mat er surkål, fenalår, rakfisk, rømme, kefir, kimchi og surdeigsbrød.

NB! Kun 5 plasser igjen!

På kurset:

  • Vi snakker først litt om hva fermentert mat er, hva som er bra med det og smaker på forskjellige varianter.

Så lager vi for å ta med hjem;

  • Fermentert kål. Dette er den opprinnelige surkålen, uten sukker eller eddik.
  • Hjemmelaget ketchup. Vanvittig god på smak, enkel å lage og en stor hit blandt tidligere kursdeltagere.
  • Kombucha. En fermentert te med opprinnelse i østen. 

Glass til fermentert kål og ketchup er inkludert i prisen.

I tillegg får du med deg oppskrifter hjem.

Kurset er grunnleggende og du trenger ikke ha noen forkunnskaper for å delta. Alle råvarer er inkludert.

Kristin Alvestad har jobbet som kokk og drevet restaurant i ti år. Nå arrangerer hun matkurs med fokus på ekte mat laget av rene råvarer med en god dæsj kjærlighet. Enklere og sunnere kan det ikke bli!

  • Dato: Lørdag 29. oktober
  • Tid: kl 11-14
  • Sted: Myråsen, Grimstad

Meld deg på HER!

For spørsmål ta kontakt på kristin@kristinalvestad.no eller tlf 91817670.

NB! Påmeldingen din er bindende. 

Velkommen på kurs!

 

Dette er noen av tilbakemeldingene på andre kurs:

” Jeg synest kurset var veldig lærerikt og spennende. Fikk bare lyst til bare å lære enda mer.” Ann

 

” Veldig inspirerende og lærerikt kurs. God til å lære bort og god å høre på.” Jorunn

 

” Veldig inspirerende og fint kurs. Behagelig å høre på og veldig interessant.  Absolutt å anbefale !  Av 10 poeng vil jeg gi 20.” Wenche