Jeg lever min versjon av det gode liv. Jeg er gift med verdens beste mann og har tre flotte bonusbarn. Vi deler tiden mellom Grimstad i sør og Sørvær i nord, i tillegg er vi blitt veldig glad i Italia og drømmer om et lite hus fjellandsbyen Montemagno utenfor Pisa.

Men jeg trenger ikke gå mange år tilbake før livet var veldig anderledes. I ti år drev jeg café og restaurant sammen med min søster. Som selvlærte kokker (vi kommer fra en familie hvor alle er gode på mat) så hoppet vi i det. Men det tok ikke lang tid før jobben var livet mitt og slik var det for inntil fem år siden da vi solgte restauranten. I tillegg levde jeg ekstremt usunt med store mengder kaffe, kaker og Fjordland. Og legger du til konstant stress og lite søvn er det formelen på å bryte ned sin egen kropp.

Da vi solgte var jeg egentlig ferdig med bransjen. Men så fikk jeg senket skuldrene og begynte kose meg med matlagning igjen. Jeg begynte å  interessere meg mer og mer for ekte og sunn mat . Plutselig ble det matkurs, blant annet med fokus på raw food, juicing og detox, gjerne i kombinasjon med yoga og meditasjon.

Jeg har utdannet meg til helse- og wellnesscoach gjennom Institute of Integrative Nutrition. Hvor jeg var ferdig sommeren 2013.

Mitt mål er å inspirere deg til å finne gleden ved å lage mat. Jeg ønsker å vise hvor enkelt det kan være å lage god, sunn mat fra bunnen av og, viktigst av alt, gjør du det med kjærlighet, da blir det meste godt.

Og du vil sikkert bli gledelig overrasket over mitt fokus på enkel og ekte mat, laget med omtanke og kjærlighet. Og om hvordan jeg selv fant tilbake til gleden ved å lage mat igjen.

Mitt arbeid er viktig fordi mat er drivstoffet vi trenger for å holde oss friske, regenerere oss selv og leve drømmelivet vårt. Jeg er her for å minne deg på å ta vare på kroppen din, for den er den eneste du har.

Mitt spørsmål til deg er; Hva kunne du tenke deg å lære om mat og helse?

Og tilslutt; jeg er langt fra perfekt.  Jeg tror ikke på mat som relgion med strenge regler og rammer. Jeg selv jobber med å bli litt flinkere i dag enn jeg var i går og svært fornøyd med det.